Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівська політехніка” хоче відсвяткувати День студента встановленням рекорду

НУ „Львівська політехніка” хоче встановити рекорд України у найбільшій кількості студентів, які одночасно виконають студентський гімн „Гаудеамус”, – про це повідомив голова оргкомітету з підготовки святкування Міжнародного дня студента, заступник голови студентського самоврядування НУ „Львівська політехніка” Ігор Якубовський.
За його словами, організатори заходу планують, що має прийти не менше 1000 осіб. Під час спроби встановлення рекорду будуть присутні всі учасники студентських художніх самодіяльних колективів Народного дому „Просвіта” Національного університету „Львівська політехніка”, духовий оркестр військового інституту, який забезпечуватиме музичний супровід при встановленні рекорду. Минулого року „Львівська політехніка” встановила рекорд України – найбільший конспект.
Також під час святкування Дня студента будуть відзначені грамотами та відзнаками Львівської політехніки, грошовими винагородами найкращі студенти університету, їх буде не менше 50 чоловік.
Також вперше до Дня студента у студентському клубі НУ „Львівська політехніка” відбудеться конкурс студентських музичних гуртів. Участь у конкурсі візьмуть 13 гуртів. До Дня студента відбудеться урочиста академія „Український студент в Болонському процесі”. На неї запрошено також представників НУ ЛНУ імені Івана Франка. Завданням цієї академії є дізнатись думку студентів про реформу системи освіти в Україні в умовах Болонського процесу. Також будуть порушуватись питання щодо недоліків оцінювання цієї системи.
До Дня студента відкривається виставка студентських робіт у „Львівській політехніці”. На ній буде представлено твори 12 студентів – художні роботи, малюнки та архітектурні проекти.
На закінчення святкування буде організовано грандіозну вечірку в студентському клубі „Львівської політехніки”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ