Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська політехніка видала довідник для абітурієнтів

Національний університет «Львівська політехніка» випустив у світ новий довідник для абітурієнтів з деталізованим описом усіх напрямків навчання та спеціальностей, які пропонує навчальний заклад. У січні ж розпочинається і новий етап профорієнтаційної роботи із старшокласниками, на котрих і розраховане нове видання, повідомила прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»

Як розповідає директор інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Львівської політехніки доцент Олександр Захар’яш, в університеті останнім часом чимало зроблено для того, аби допомогти школярам добре орієнтуватися у виборі майбутньої професії. Зокрема, тут відмовилися від формату одноразових виступів у школах і перейшли до таких дійових форм неформального спілкування як диспути й діалоги в режимі «круглих столів», проведення показових дослідів та експериментів. Причому участь у них беруть як самі старшокласники, так і їх батьки. Крім запитань, що стосуються умов вступу, обговорюється широкий спектр інших тем – моралі й етики, побутових умов для студентів тощо.

Університет має у своєму освітньому арсеналі цілий автомобільний мобільний профорієнтаційний центр. Найближчим часом, зокрема, заплановано його виїзд до великого навчального комплексу «Веселі мости».

У новому 2012 році Львівська політехніка прискіпливіше добиратиме студентів, котрі хочуть пов’язати своє життя з інженерними професіями. В липні на повну потужність запрацює єдина електронна база даних з питань освіти, де в режимі он-лайн реєструватимуть усіх вступників. А у соціальній мережі навіть створили спеціальну інформаційну групу для обговорення особливостей вступної кампанії – 2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ