Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська «Політехніка-Галичина» поступилася «Дніпро-Азот» з Дніпродзержинська

Початок першої чверті був рівним. Обидві команди не відпускали одна одну у відрив. У другій десятихвилинці малюнок гри не змінився. Вона, як і перша, закінчилася унічию – 23:23. Після великої перерви темношкірий легіонер «Дніпро-Азоту» Ален Джерел влучним трьох очковим вивів свою команду уперед – 46:49.
Проте господарі не розгубилися. Капітан «політехів» Ярослав Зубрицький із-за периметру знову робить рахунок нічийним – 49:49. На третій хвилині третьої чверті литовський центровий «дніпрян» Юстас Чеснавічюс, гравець стартової п’ятірки, отримав п’ятий фол. Після цього господарі пішли у відрив. Завдяки влучним кидкам Гуртового, Кудрявцева та Хендерсона вони виграли третю чверть з різницею у шість очок – 69:63.
Дебют і перша половина четвертої десятихвилинки були за «Політехнікою-Галичиною»: перші очки у чверті здобули господарі. Після фолу гостями на Кудрявцеві, коли той виконував трьохочковий, Олександр тричі з лінії штрафних покарав їх за це. Після цього «Політехніка-Галичина» пішла у відрив, який на середину четвертої чверті складав +13 пунктів. До речі, це була максимальна перевага львів’ян над дніпродзержинцями – 76:63. Здавалося, підопічні Валентина Вороніна вже не випустять перемогу з рук. Та сталося навпаки.
За п’ять хвилин «Дніпро-Азот» перевернув все з ніг на голову. Команда Георгія Ступенчука не лише відіграла відставання -13, а й зуміла перевести гру в овер-тайм. В доданій п’ятихвилинці два трьохочкові поспіль, спочатку від Луценка, а потім від Джерела, вивели «Дніпро-Азот» уперед – 89:94. Відтак, овер-тайм, а з ним і весь матч виграли дніпродзержинці – 96:101.
КОМЕНТАРІ:
Валентин ВОРОНІН (головний тренер «Політехніки-Галичини»): «Перемогти сьогодні завадила деяка розслабленість з перших хвилин. Свідчення цього рахунок перших чвертей – 23:23, 23:23. Тобто гра без правил: ти прийшов – ти мені забив, я прийшов – я тобі забив. Але потім був ривок… Я думаю, зарано повірили, що зламали команду, інших пояснень у мене нема».
Георгій СТУПЕНЧУК (головний тренер «Дніпро-Азоту»): «Ми приїхали сюди без двох травмованих після останнього матчу гравців – Площенка та Алфьорова. Останній є одним із основних гравців, який проводить практично весь ігровий час на майданчику. Гра сьогодні нам вдалася. По-перше, вдало зіграли в захисті, на підбираннях. По-друге, не робили багато втрат м’яча. По- третє, в нас появився новий перший номер, який два дні тому тільки приїхав до нас. Маю на увазі латиша Едмунда Габранса, який сьогодні показав класну гру. Був невеличкий провал, але шляхом своєчасних замін ми наздогнали господарів і гра пішла за нашим сценарієм».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ