Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська прокуратура порушила справу за фактом контрабандного ввезення в Україну шин вартістю майже півмільйона гривень

Прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу за фактом контрабандного ввезення на митну територію України вантажу вартістю понад 450 тис. грн., за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.201 КК України. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі прокуратури Львівської області.
З’ясовано, що в березні поточного року громадянин Республіки Польща до митного контролю для оформлення транзитного переміщення подав товаросупровідні документи на вантаж “шини пневматичні гумові”, який переміщувався територією України в режимі “транзит”. Згідно даного громадянином РП зобов’язання, останній мав доставити вантаж в Росію, однак, до митниці призначення вантаж доставлений так і не був, оскільки його розвантажили на складах одного із підприємств Львова. Таким чином, прокуратура Львівської обласі з’ясувала, що невстановлені особи вчинили контрабандне ввезення на митну територію держави вантажу шин на загальну суму понад 450 тис. грн.
На даний час кримінальну справу для організіції подальшого розслідування скеровано у слідчий відділ УСБУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ