Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівська пивоварня” подарувала до 750-річчя Львова найвищу у Європі колону з пивом і встановила рекорд України як найстаріша пивоварня

ВАТ „Львівська пивоварня” до 750-річчя Львова подарувала місту найбільшу в Україні та в Європі пивну колону. Пивна вежа заввишки 4,7 метри  і об’ємом 193,5 літра була виготовлена і подарована харківськими партнерами ВАТ „Львівська пивоварня”  „Українською пивною кампанією”. 
„Сьогодні ми хочемо побити два рекорди – рекорд світу і рекорд України. Встановити найвищу пивну колону в Європі і констатувати факт найстарішої в Україні промислової броварні „Львівська пивоварня”. Ідея з виготовленням найвищої пивної колони належала генеральному директору ВАТ „Львівська пивоварня” та ВАТ ПБК „Славутич” Петру Чернишову. У колоні налите пиво „Легенда”, яке спеціально виготовлене до 750-річчя Львова. У колоні пиво зберігається при спеціальному температурному режимі і з неї одночасно можна налити сім кухлів пива”, - розповів президент ВАТ „Львівська пивоварня” Володимир Печер.
Зафіксував і вручив дипломи „Про встановлення рекорду України” представник національного проекту „Книга рекордів України” Ігор Підчібій.
„Ми не тільки зафіксували найстарішу в Україні промислову броварню, а й подамо документи на встановлення світового рекорду як найвищої пивної вежі. Попередньо рекорд встановила пивна вежа в Швейцарії заввишки три метри”, - зазначив  Ігор Підчібій. 
Привітати „Львівську пивоварню” з встановленням рекорду прийшли генеральний директор ВАТ „Львівська пивоварня” і ВАТ ПБК „Славутич” Петро Чернишов, президент ВАТ „Львівська пивоварня” Володимир Печер, перший заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь, начальник управління сільського господарства Львівської області Іван Стефанишин.
„Львівська пивоварня” – найстаріша пивоварня в Україні і одна з найдавніших у Європі, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять „Львівське” пиво. За підсумками восьми місяців 2006 року ТМ „Львівське” належить 5% загальноукраїнського ринку пива, 25% ринку Західної України та 44% ринку Львівської області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ