Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська регіональна торгово-промислова палата та Львівська регіональна асоціація малого та середнього бізнесу підписали Глобальний договір з представництвом ООН в Україні

Львівська регіональна торгово-промислова палата та Львівська регіональна асоціація малого та середнього бізнесу підписали Глобальний договір з представництвом Організації Об’єднаний Націй в Україні. Про це повідомив Григорій Васильців, директор Центру ділового партнерства, заступник президента львівського обласної асоціації малого і середнього підприємництва на круглому столі «Підприємець Львівщини: перспективи та проблематика».
 За його словами, Глобальний договір був підписаний 25 квітня у Києві, де ще, крім  Львівської регіональної торгово-промислової палати та Львівської регіональної асоціації малого та середнього бізнесу договір підписали 34 компанії, асоціації та громадські організації, зокрема Американська торговельна палата, банк «Надра», «Київстар Дж. Ес. Ем.», Кока-кола Беверджіс Україна  та інші.
За словами Григорія Васильціва, Глобальний договір пропонує компаніям забезпечити в межах своєї діяльності дотримання, підтримку і запровадження основних цінностей у сфері захисту прав людини, стандарти праці, охорони навколишнього середовища і боротьби з корупцією.
Учасники  Глобального договору мають дотримуватися 10 принципів, серед яких: ділові кола повинні підтримувати підхід, який передбачає захист міжнародних прав людини в сферах його впливу, ділова кола не можуть бути причетні до порушення прав людини, ліквідувати усі форми примусової праці, дитячої праці, дискримінації при прийомі на роботу та професійній діяльності та інше.
У 1999 році ініціативу, яка отримала назву Глобального договору, було започатковано Генеральним секретарем ООН Кофі Аннаном. Метою Договору стало поширення принципів пов’язаних із захистом прав людини, стандартами праці, боротьбою з корупцією та захистом навколишнього середовища та стратегія та діяльність ділових кіл у всьому світі
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ