Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська СБУ взялася за справу підпалу у ТВО №112

Управління СБУ у Львівській області взялося за справу підпалу у ТВО №112 — про це «Гал-info» повідомив керівник прес-служби УСБУ у Львівській області Володимир Кривошея.
«Ми розслідуємо цю справу виключно у тій частині, що входить до нашої компетенції», — зазначив Володимир Кривошея.
Нагадаємо, 5 жовтня надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. К. Левицького, 67 на третьому поверсі чотирьохповерхового адміністративного будинку Личаківської райадміністрації м. Львова, де розміщений ТВО №112.
До місця виклику були направлені сили по виклику №2 та оперативний відділ ОКЦ ГУ МНС України в Львівській області. На момент прибуття першого підрозділу до місця пожежі в коридорах будівлі поширювалось задимлення. Розвідкою пожежі встановлено, що в актовому залі, розташованого на третьому поверсі, відбувається горіння дерев’яної підлоги (паркет) на площі 1 м кв. В актовому залі розміщений територіальний виборчий округ № 112, де знаходились коробки з бюлетенями для голосування (вогнем не пошкоджені). В результаті пожежі вогнем знищено дерев’яний паркет на площі 1 м кв., та пошкоджена штора.
Внаслідок пожежі загиблих та потерпілих немає. Суму збитків встановлюють. Причиною пожежі стала кинута пляшка із запалювальною сумішшю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ