Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська «Свобода» підтримує проведення загальноміського страйку

Фракція ВО «Свобода» у Львівській міській раді одностайно підтримує ініціятиву місцевого Майдану провести 22 січня загальноміський страйк. Про це 21 січня 2014 року від імени 55 депутатів ЛМР від ВО «Свобода» заявив голова фракції націоналістів у Львівській міській раді Маркіян Лопачак. Повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

За словами депутата, символічно, що масштабний страйк почнеться у День Злуки. Саме львів’яни як основна рушійна сила боротьби мають бути ініціяторами таких акцій протесту.

«Фракція «Свободи» практично у повному складі зараз перебуває у Києві. Прошу вважати нашу заяву про підтримку проведення страйку як офіційне волевиявлення 55 депутатів ЛМР від ВО «Свобода». Закликаємо місцевий бізнес, виконавчі органи влади та державні підприємства, окрім екстрених служб та працівників комунальних підприємств, що відповідають за життєдіяльність міста, максимально долучитися до цієї громадської ініціятиви», – зазначив Маркіян Лопачак. Свободівець також закликав учасників страйку до мобілізації та формування загонів самооборони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ