Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська торгово-промислова палата представила інвестиційні можливості Львівщини на виставці PROPERTY-INVEST.pl (Польща)

Львівська торгово-промислова палата представила інвестиційні можливості Львівщини на Міжнародній виставці інвестицій і управління нерухомістю PROPERTY-INVEST.pl, яка тривала з 31 травня по 2 червня 2006 року у м. Кракові, Республіка Польща. Про це «Гал-info» повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак.

За його словами, Львівську область на виставці PROPERTY-INVEST.pl представляли: Львівська торгово-промислова палата, ВАТ «Виробничо-наукова компанія «Розточчя-СТ», Інвестиційна компанія «Комфорт-Інвест», підприємство «Експерт-Консалтинг», Яворівська райдержадміністрація. 1 червня Львівська ТПП провела презентацію Львівщини, де учасникам виставки були представлені інвестиційні можливості нашої області.
На виставці були представлені інвестиційні пропозиції, пропозиції комерційної нерухомості, пропозиції підтримки інвестування, сфера послуг facility management і property management, посередництво і консультації у сфері інвестування та нерухомості.
У виставці взяли участь понад 50 компанії з Польщі, України, Німеччини, Франції.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ