Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська торгово-промислова палата та Львівський регіональний інститут державного управління реалізовують спільний проект «Львівські економічні бесіди»

Львівська торгово-промислова палата та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України реалізують спільний проект «Львівські економічні бесіди». Про це «Гал-info» повідомив менеджер проекту Роман Баран. За його словами, під час економічних бесід будуть порушуватися питання енергозбереження, виставкової діяльності, туризму тощо.

Проект має на меті представлення досвіду Німеччини з огляду на реформи в Україні та пристосування економічних та адміністративних структур до вимог інтеграції в ЄС; інтеграція кращого досвіду з питань економіки та регіонального розвитку Європи і Німеччини в освітні програми та програми підвищення кваліфікації в Україні; надання можливості вивчення ринку та ознайомлення із новими українськими умовами для німецьких організацій.
Як зазначив Роман Баран, в рамках проекту німецькі експерти поділяться досвідом роботи і представлять німецькі рішення з питань економічного розвитку.
Окрім того, нещодавно, в рамках проекту відбулася зустріч з доктором Манфредом Боме, директором туристичного об’єднання землі Саксонія (ФРН), який представив доповідь на тему: „Досвід сприяння розвитку туризму з боку підприємницьких кіл та комунальних і регіональних адміністрацій землі Саксонія“.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ