Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська тютюнова фабрика розпочне випуск нових сигарет для середнього класу

Львівська тютюнова фабрика розпочне випуск нових сигарет для середнього класу. Про це «Гал-info» повідомив комерційний директор підприємства Григорій Козловський.

Нові сигарети будуть як з фільтром, так і без фільтру, сигарети з фільтром планують випускати як в повному смаку, так і в легкому. «Інші смаки не передбачені, оскільки це є обман споживача, коли на коробці сигарет пишеться, що їх смак  супер-легкий чи слімс,  а насправді це не відповідає дійсності, бо вони виготовляються з того самого тютюну, що й цигаркий легкого смаку, але відчуття іншого смаку досягається за рахунок перфорації фільтру та якості паперу, в які вони загорнуті», - розповів Григорій Козловський.
Він також додав, що випуск  нових сигарет є спільним проектом  Львівської тютюнової фабрики та «Західної індустріальної компанієї», яка  запропонувала свою фінансову допомогу.
Нові сигарети  приблизно будуть коштувати 1 грн. Випуск сигарет для середнього класу буде займати 10% - всієї випущеної продукції, 90%  продукції підприємства  є сигарети соціального класу, тобто для людей малозабезпечених.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ