Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська УНП підтримуватиме Ющенка, бо Костенко непрохідний

Львівська обласна організація Української народної партії підтримуватиме на президентських виборах нинішнього Президента України Віктора Ющенка. Відповідне рішення було прийняте на черговому засіданні Проводу ЛОО УНП у понеділок, 11 січня 2010 року, – повідомила прес-служба ЛОО Української Народної Партії

 

«Менше як за тиждень Україна обиратиме нового Президента. Сьогодні ми ще в змозі змінити власну долю, вплинути на хід історії та розвиток нашої держави. Ми можемо прийняти вольове рішення або, відсторонившись, втратити все, що здобували впродовж останніх 18 років – втратити Україну.

 

Попри блискучу програму економічного націоналізму від Української Народної Партії, ми відчуваємо якими є перспективи для нашого кандидата. А тому, переконані, що жоден інший з прохідних кандидатів, окрім Віктора Ющенка, не зможе втілити в життя програму, запропоновану УНП. Це програма економічного націоналізму, пріоритету національних інтересів України.

 

Як політична сила, що стояла біля витоків проголошення Української держави, Українська Народна Партія зацікавлена в продовженні курсу національного відродження України, збереженні її історичної пам’яті та встановленні історичної справедливості.

Зважаючи на це, а також беручи до уваги ухвали абсолютної більшості міських та районних партійних організацій, а також рішення Конференції ЛОО УНП від 17 жовтня 2009 року Провід Львівської обласної організації УНП закликає підтримати в президентських перегонах чинного главу держави Віктора Ющенка», – сказано в заяві.

 

Нагадаємо, лідер УНП Юрій Костенко також є одним з кандидатів у президенти України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ