Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська УНП візьметься за чистку партійних списків

На Львівську обласну організацію УНП чекає перереєстрація членства. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба ЛОО Української Народної Партії.
Перереєстрація триватиме впродовж чотирьох місяців і проходитиме вона в руслі рішень засідання центрального проводу УНП по всій Україні.
За словами голови ЛОО УНП Богдана Козака, це необхідний крок задля зміцнення партії. „Сьогодні тривають консультації навколо створення національно-демократичної партії, але який би шлях не обрала УНП, її перспектива залежатиме від активної позиції наших партійців, від результативної співпраці з депутатськими фракціями, низовими організаціями та громадськими об’єднаннями, – сказав Козак. – Тому завдання перереєстрації – зміцнити партійні осередки, вивести їх роботу на новий якісний рівень. Звичайно, ціною цьому можуть стати кількісні втрати, але майбутнє буде лише в тих партій, які консолідовані, націлені на ефективну діяльність та об’єднані ідеологічно”.
Окрім того, на думку голови ЛОО УНП, навіть якщо чисельність партії і зменшиться, це не відобразиться на її впливовості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ