Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська влада хоче, щоб ми стали найманцями на своїй землі, - підприємець

«Ми сьогодні протестуємо проти завищених тарифів щодо оцінки землі у Львові. Міська влада повинна скасувати цю ухвалу «Про затвердження нормативної грошової оцінки земель міста Львова». Влада хоче, щоб ми стали найманцями на своъй землі», – заявив сьогодні, 31 березня, на мітингу біля львівської Ратуші представник Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців Василь Музика.

За його словами, підвищення нормативів оцінки землі у Львові призведе до того, що підприємства не зможуть працювати.

Інший представник підприємців висловив обурення з того приводу, що міська рада, знаючи про майбутній мітинг підприємців, дозволила проведення перед Львівською міською радою ще кількох акцій, зокрема, пікету проти одностатевих шлюбів. «Влада хотіла зганьбити нас, але ми зганьбимо її», - запевнив він.

«Влада зробила все, щоб з наших з вами мітингів зробити фарс. Але проблема одного – проблема всіх. Серед пікетувальників присутні мешканці гуртожитків, які живуть в нелюдських умовах, підприємці, які можуть втратити свої землі, та молодь, якій небайдуже майбутнє нашого міста. Нехай влада не сподівається, що в нас не вистачить терпіння та сил відстояти свої інтереси!» – наголосив Василь Музика.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ