Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська залізниця готується до паводку

Одним із головних для залізничників наразі залишається питання організації своєчасної підготовки споруд колійного господарства та об’єктів водопостачання для забезпечення безперебійного та безперервного руху поїздів на період льодоходу і пропуску весняного та літнього паводків. На Львівській залізниці працює оперативний штаб, який контролює надійну експлуатацію ділянок залізничного полотна, що знаходяться у складних інженерно-геологічних умовах, – повідомила прес-служба ДТГО «Львівська залізниця».

 

Наразі на залізниці небезпечними залишаються 28 ділянок земляного полотна та 141 небезпечний об’єкт колійного господарства під час проходження льодоходу та паводків, на яких, під час руху, локомотивним бригадам необхідно бути особливо пильними. З цією ситуацією ознайомлені керівники локомотивних депо. Проведено інструктаж локомотивних бригад.

 

Подбали залізничники і про обстеження отворів малих мостів та водовідвідних труб, водовідводів, найбільш небезпечних місць земляного полотна, сходу снігових лавин.

 

Станом на 17 березня на залізниці сформовано 12 протирозмивних поїздів із 62 одиницями рухомого складу (41 платформа каменю бутового, 10 платформ зі щебенем та 11 критих вагонів, заповнених мішками з піском.) та створено запас інертного матеріалу в місцях складування (Самбір, Стрий, Чернівці, Хриплін, Воловець). Також у ході підготовки колійники забезпечили і ремонт автотракторної техніки. Кар´єроупліннями, які розташовані на території ДТГО ”Львівська залізниця”, сформовано необхідний запас бутового каменю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ