Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська залізниця підготувалася до пропуску льоду та весняного паводка

На Львівській залізниці тривають роботи з підготовки інженерних споруд до пропуску льодоходу та весняного паводка 2012 року. Для контролю за ходом робіт з підготовки споруд колійного господарства до проходу паводківв управлінні залізниці створено постійний оперативний штаб у складі начальників служб залізниці. Очолив штаб головний інженер магістралі, повідомила прес-служба Львівської залізниці.

На Львівській залізниці визначили, що під час руху локомотивні бригади мають особливо пильно оглядати 134 потенційно небезпечніоб´єкти. Крім цього, працівники дистанцій колії постійно спостерігають заусіма об´єктами і у випадку виявлення небезпеки готові оперативно реагувати.

На підприємствах магістралі відбулися технічні навчання та інструктажі для осіб, які задіяні у підготовці та проведенні безпечного пропуску льодоходу і паводків.

Відокремлені підрозділи уклали договори з територіальними підрозділами управління МНС України та Державної спеціальної служби транспорту для проведення вибухових робіт із роздрібнення льоду на об´єктах, які цього потребуватимуть.

Уже сьогодні на залізниці сформовано 12 протирозмивних поїздів, які поєднують 53 одиниці рухомого складу (39 платформ каменю бутового, 3 платформи зі щебенем та 11 критих вагонів, заповнених мішками з піском) та створено запас інертного матеріалу в місцях складування (станції Самбір, Стрий, Чернівці, Хриплин, Воловець). Запас інертних матеріалів для водоборотьби — 1216 м3 каменю бутового, 362 м3 щебеню, 579 м3 піску.

На шести об´єктах Львівської залізниці провелиукріплювальні роботи з метою підготовки до проходження льодоходу і весняного паводку. Укріпили опори двох залізобетонних мостів та трьох металевих, а також 101 км земполотнана дільниці Самбір-Сянки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ