Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська залізниця розширює та зміцнює базу для ремонту і модернізації тягового рухомого складу

У регіональній філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» триває активна робота з розширення ремонтних можливостей підприємств локомотивного господарства для чіткого та послідовного виконання програми з відновлення тягового рухомого складу. Про це повідомили у прес-службі Львівської залізниці

З цією метою локомотивне депо Мукачево пройшло атестацію на виконання капітального ремонту електровозів ВЛ11. А нещодавно успішно атестувалися для проведення ремонтних робіт локомотивні депо Ковеля та Здолбунова. Ковельські локомотивники отримали право на капітальний ремонт в обсязі КР-1 тепловозів М62 і 2М62, а їхні колеги зі Здолбунова пройшли атестацію на виконання поточних робіт в обсязі ПР-3 маневрових тепловозів ЧМЕ3. Планується також, що локомотивне депо Здолбунів стане базовим підприємством регіональної філії з ремонту несучих конструкцій моторвагонного та тягового рухомого складу та виконуватиме інші ремонтні роботи для приміського і локомотивного господарств.

Триває ремонт тягового рухомого складу і в локомотивному депо Львів-Захід. Нині тут завершується відновлення станції випробування електричних тягових установок. Фахівці Івано-Франківських ремонтних механічних майстерень виготовляють для львівських локомотивників скатопідйомні пристрої, що дозволять збільшити виробничу потужність цього депо. Поряд із тим, важлива увага приділяється закупівлі обладнання для підрозділів локомотивного господарства Львівської залізниці, необхідного для забезпечення ефективного технологічного процесу ремонту. Цього року впроваджено в експлуатацію колісно-токарний верстат у локомотивному депо Мукачево. Ремонтну базу цього підприємства планується зміцнити ще одним із двох сучасних колісно-токарних верстатів, які придбає залізниця, інший використовуватимуть у ремонті колісних пар фахівці локомотивного депо Львів-Захід.

Поряд із тим, триває підготовка бази для повноцінного ремонту тепловозів серії 2ТЕ10 у локомотивному депо Чернівці. Нині тут завершуються ремонтні роботи зі запуску роликового відділення, триває закупівля обладнання для агрегатного відділення і колісного цеху.

У рамках програми відновлення тягового рухомого складу залізниця активно співпрацює зі Львівським локомотиворемонтним заводом, який ремонтуватиме для магістралі електровози серії ВЛ11М6.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ