Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська залізниця відновила приміське сполучення з Могилянами

Львівська залізниця відновила регулярне приміське пасажирське сполучення між станціями Здолбунів та Могиляни. Про це повідомили в прес-службі Регіональної філії "Львівська залізниця".

Сьогодні, 4 грудня 2018 року, о 9:00 год. після кількамісячної перерви електропоїзд №6354 знову вирушив у рейс зі Здолбунова у Могиляни. На кінцеву станцію маршруту Ковель–Здолбунів–Могиляни поїзд прибув о 9:39 та о 9:49 вирушив зворотно, прибувши у Здолбунів о 10:16 год.

Зауважимо, що на початку липня цього року, у зв’язку зі скеруванням на капітальний ремонт електропоїзда ЕР-9Т №747 та відсутністю підмінного рухомого складу, залізничники були змушені тимчасово обмежити маршрут слідування поїзда Ковель–Здолбунів–Могиляни до Здолбунова, запровадивши на ньому курсування поїзда у складі електровоза та кількох пасажирських вагонів.

Нагадаємо, що наприкінці листопада цього року, як і планувалося, електропоїзд ЕР-9Т №747 у складі 10 вагонів повернувся із капітального ремонту на ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод», де пройшов комплекс модернізації, спрямований на покращення умов перевезень пасажирів та підвищення рівня безпеки руху. З 3 грудня цього року відновлений електропоїзд запущений у постійну експлуатацію на дільницях Здолбунів–Львів та Здолбунів–Луцьк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ