Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівська залізниця” закликає пасажирів утриматися від подорожей до Польщі

«Львівська залізниця» закликає пасажирів у найближчі кілька днів утриматися від поїздок до Польщі. Про це «Гал-info» повідомила прес-секретар Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» Лілія Криницька.
Як ідеться у повідомленні, сьогодні, 24 січня, Львівська залізниця отримала телефонограму від ПКП Карго С.А. (Польща), у якій йдеться про те, що у зв’язку зі страйком працівників залізничного відділу митного управління на прикордонних станціях Медика і Верхрата, Ізов, польські залізничники припинили прийом імпортних, експортних та транзитних вантажів. Митні служби розпочали страйк сьогодні о 7 ранку, однак до коли він триватиме – наразі не відомо. У зв’язку із цим, Львівська залізниця закликає пасажирів у найближчі кілька днів утриматися від поїздок до Польщі. Попередження про можливі проблеми при перетині українсько-польського кордону будуть озвучені і на вокзалах Львівської залізниці.
«Станом на цей час на Львівській залізниці через страйк польських митників затримано понад 1 500 вантажних вагонів, в основному з рудою, вугіллям та металом. Через ці обставини Львівська залізниця зазнає серйозних збитків: лише плата за користування іноземними вагонами складає понад 50 000 швейцарських франків за добу (орієнтовно 200 000 гривень), а загалом збитки сягають близько 600 000 тис. грн. на добу», — зазначається у повідомленні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ