Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівська залізниця” запевняє, що усі будинки у Львові отримали тепло

„Львівська залізниця” заперечує звинувачення Львівської міської ради в тому, що з її вини було зірвано опалювальний сезон у Львові. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба ДТГО „Львівська залізниця”.
Станом на 22 жовтня, тепло не було подано у 12 будинків. Нагадаємо, що 22 жовтня на прес-конференції директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Марія Желіско заявила, що «Львівська залізниця підвела місто Львів», оскільки з її вини у 21 будинок Львова не було подано тепло. За її словами, причина полягала у тому, що залізниця „не хоче розпломбовувати котелень”.
За інформацією „Львівської залізниці”, обігрівом 12 будинків, які не отримали тепла, займаються шість котелень Львівської залізниці. Проте причина затримки з подачею тепла сталася через здійснення додаткових заходів безпеки та додаткових перевірок котелень фахівцями.
„Львівська залізниця” повідомила, що станом на 19:00 23 жовтня усі шість котелень були додатково обстежені і з дотриманням усіх необхідних умов запущені в роботу. Вчора ввечері жителі 12 будинків отримали тепло.
Комунальні підприємства Львова, на балансі яких є будинки, що опалює залізниця, станом на 22 жовтня заборгували „Львівській залізниці” близько 600 тисяч гривень. Також жодне ЛКП не уклало договори на подання теплової енергії в опалювальний сезон на 2007 -2008 роки.
Заборгованість ЛКП 209 „Листопадове” становить 344 тисячі гривень, ЛКП 200 „Затишне” – 83,3, ЛКП 500 – 55,5, ЛКП 507 – 13, ЛКП 302 „Каменяр-центр” – 15,5, ЛКП „Янів-405” – 14,5 та ЛКП „Левандівка” – 53,9 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ