Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівське обласне бюро ВО «Батьківщина» визнало незадовільною роботу депутата облради від БЮТ Михайла Сендака — Іван Денькович

У суботу відбулося планове засідання Львівського обласного бюро ВО «Батьківщина». Одним із питань порядку денного було питання про звіт про роботу у Львівській обласній раді депутата від БЮТ Михайла Сендака. Про це «Гал-info» повідомив голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович.
«Звіт про роботу як депутата заслуховувався зокрема про роботу в постійній депутатській комісії обласної ради, про відвідування пленарних засідань Львівської обласної ради, про роботу із громадянами у районі та про прийом громадян взагалі. Робота Михайла Сендака як депутата Львівської обласної ради була визнана незадовільною», — розповів Денькович.
Він також відзначив, що «як результат, він отримав догану». «У травні на засіданні бюро ми знову повернемося до питання заслуховування звіту про роботу депутата Львівської обласної ради Михайла Сендака і побачимо, чи зробив він висновки, чи ні», — зазначив Денькович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ