Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівське обласне об’єднання організацій роботодавців сподівається, що новий міський голова Львова виконуватиме передвиборні обіцянки і створюватиме нові робочі місця

Львівське обласне об’єднання організацій роботодавців сподівається, що новий міський голова Львова виконуватиме передвиборні обіцянки та зберігатиме і створюватиме нові  робочі місця. Про це «Гал-info» повідомив голова правління Львівської обласної організації роботодавців Михайло Вельгош.
За його словами, крім виконання передвиборної програми, яку кандидат декларував у передвиборних перегонах на посаду міського голови, потрібно, щоб новий голова міста працював в інтересах громади. А головним завдання нового міського голови Львова має бути збереження вже існуючих робочих місць та створення нових. «Новий мер має хоча б на 65% виконати свої передвиборні обіцянки, зберегти старі робочі місця та створити нові», - сказав Михайло Вельгош.
За попередніми даними ТВК, станом на 14.00, 28 березня,  Андрій Садовий на виборах міського голови Львова набрав 116 тис. 464 голосів виборців, або 40,7%. За Василя Куйбіду, який  висувається  на міського голову від блоку „Наша Україна”, проголосувало 83 тис. 671 львів’янин, що становить 29,25%. За Петра Писарчука проголосувало 44 тис. 400 мешканців нашого міста, або  15,52%,
Львівська обласна організація роботодавців створена в 1993 році, об’єднує 1088 юридичних та фізичних підприємств. Підприємства, які входять у Львівську обласну організацію роботодавців, забезпечують 80% валового продукту Львівської області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ