Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівське підприємство отримало більше 2,6 млн гривень державних коштів у вигляді незаконно відшкодованого ПДВ

За виготовлення та експорт неіснуючого обладнання львівське підприємство незаконно отримало більше 2,6 млн гривень державних коштів – інформує прес-служба СБУ.
Управління СБУ у Львівській області викрило злочинні дії службових осіб одного з місцевих приватних підприємств, які заволоділи державними коштами на суму понад 2 млн 600 тис грн як незаконно відшкодоване ПДВ.
Співробітники УСБУ у Львівській області отримали інформацію про те, що зазначене львівське підприємство через ланку комерційних структур, зареєстрованих на підставних осіб, придбала декілька одиниць електротехнічного обладнання контролю, які потім експортувала на адресу закордонної фірми. Під час з’ясування всіх обставин виконання цієї угоди, правоохоронцям вдалось встановити, що іноземної фірми-отримувача на території країни-експортера не існує. Вказане обладнання за кордоном ніхто не отримував, а підприємство-виробник обладнання насправді не виготовляло.
На основі зібраних матеріалів управління СБУ у Львівській області порушило кримінальну справу за фактом заволодіння коштами в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами. Триває слідство.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ