Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське сміття продовжує засмічувати Україну

Неподалік села Гайове Ківерцівського району Волинської області знайшли гору сміття. За багатьма ознаками можна сказати, що це львівське сміття. Про це у Фейсбуці написав Сергій Шараєвський, який також розмістив фото - як доказ.

Сергій Шараєвський: "Ось таку картину зафіксував у лісі неподалік села Гайове Ківерцівського району (де була ракетні частина). В принципі, таке часто можна зустріти. Але є один момент.

Серед сміття є чеки зі Львова (магазин). Де вони там взялися? Також упаковка з МакДональдза теж натякає на місто Лева. Бо не схоже, щоб у Гайовому, Озері, Ківерцях чи Луцьку можна було поїсти у такому фаст-фуді, по причині його відсутності.

Звісно, я не можу стверджувати, але просто підозрюю, що львівське сміття осіло у волинському лісі. А це може пахнути скандалом".

Додамо, що останнім часом почастішали випадки, коли по всій Україні знаходять стихійні купи львівського сміття. У Львові вивіз сміття - це бізнес 5 фірм. Після того, як було закрито Грибовицьке сміттєвзвалище, що біля Львова, міська влада мала домовленості про вивіз сміття з обласним і районними містами. Однак згодом під тиском громад багато сміттєвих угод було розірвано. І тепер, схоже, львівське сміття часто викидають де хто може.     

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ