Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське територіальне управління Держпромгірнагляд по Львівській області відзначало 55-річчя з дня заснування

Відбулася підсумкова рада Львівського територіального управління  Держпромгірнагляд по Львівській області. Про це повідомив сайт Державного департаменту промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду МНС України.   
Окрім підбиття підсумків, працівники відзначали 55-річчя заснування територіального управління. Зважаючи на присутність першого заступника голови Держпромгірнагляду України Сергія Кужеля, всі, хто виступав, висловлювали свої конкретні пропозиції щодо нагальних проблем. Перший заступник голови Держпромгірнагляду, своєю чергою, у виступі дав оцінку діяльності працівників територіального управління у 2005 році, зосередивши свою увагу на проблемах охорони надр, рудній і нерудній промисловості. Він окреслив пріоритетні напрямки роботи департаменту.
Після ради розпочалися урочистості з нагоди 55-річчя територіального управління. З вітаннями виступили представник Львівської обласної державної адміністрації, профспілок, головного управління МНС по Львівській області, керівники підприємств. Були вручені почесні нагороди і грамоти як працівникам управління, так і ветеранам, яких було спеціально запрошено на захід.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ