Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське товариство в Києві подарувало станції швидкої допомоги два дефібрилятори

Львівське товариство в Києві подарувало Комунальній станції швидкої допомоги два дефібрилятори (апарат, котрий виводить зі стану клінічної смерті). Вартість одного дефібрилятора – 18 тисяч грн. За словами виконавчого директора Львівського товариства в Києві Геннадія Дерев’янчука, перед тим, як зробити подарунок, представники товариства зустрілися з міським головою Львова Андрієм Садовим, і від нього поступила пропозиція допомогти з обладнанням швидкій допомозі. „Ми мали зв’язки з управлінням охорони здоров’я Львівської міської ради, і там наголосили, що швидкій бракує саме дефібриляторів. Ми закупили дефібрилятори на кошти нашого товариства та двох спонсорів – Олексія Івченка та Андрія Лопушанського”, - зазначив Геннадій Дерев’янчук.
Дефібрилятор має рік гарантії виробника. Виробництво – місто Іжевськ (Російська Федерація), апарат може працювати автономно, вага – 13 кг. Діє як кардіограф.
На врученні подарунка були присутні спонсори, представники Львівського товариства в Києві, начальник управління охорони здоровя Львівської міської ради Володимир Зуб, колектив комунальної станції швидкої допомоги. Мав бути присутній Іван Васюник, але не зміг, бо у цей момент він супроводжує Президента.
Львівське товариство в Києві офіційно існує з 1999 року. Створене для лобіювання Львівської області в економічній та політичній сферах, забезпечення комунікації між столицею та Львовом. Відомі члени товариства – львів’яни: Олексій Івченко, Андрій Лопушанський, Андрій Шкіль, Михайло Гладій, Володимир Яворівський, Юрій Ключковський, Тарас Стецьків, Володимир Пєхота, Віктор Пинзеник, Іван Васюник, Ігор Коліушко, Павло Качур, Олександр Шлапак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ