Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське видавництво „Кальварія” потрапило у дев’ятку найкращих видавництв України

Сьогодні, 14 вересня 2006 року, у Львові у приміщенні Палацу мистецтв у рамках проведення 13-го Форуму видавців відбулося урочисте нагородження дипломами 9-ти українських видавництв, чиї книги визнані найпопулярнішими за 15 років незалежності України. Вручення дипломів проводилося в рамках всеукраїнського рейтингу „Книжка року: книжки незалежного 15-річчя, що вплинули на український світ”.
Отож, вручено дипломи таким українським видавництвам: „Мистецтво” (м. Київ), „Лілея МВ” (м. Івано-Франківськ), „Кальварія” (м. Львів), „Смолоскип” (м. Київ), „Основи” (м. Київ), „А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА” (Київ), „Критика” (Київ), „Наукова думка” (Київ), „Либідь” (Київ).
Як зазначив автор проекту „Книжки незалежного 15-річчя” Костянтин Родик, за 15 років незалежності України зібралося 80 тисяч назв книжок, а тому провести відбір найкращих з них було досить важко. Тому автори проекту провели структуризацію назв книг і видавництв, зібрали оцінки читачів, визначили 9 найкращих видавництв україни, чиї книги визнані найпопулярнішими в нашій державі. Планувалося, що урочисте нагородження відбудеться за участю міністра культури і туризму україни Ігоря Ліхового та голови Національної ради при Президентові України Миколи Жулинського, проте жоден з них не приїхав, і тому нагородження проводили автори проекту. Офіційна причина, чому посадовці не приїхали, не відома.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ