Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське видавництво „Свічадо” свякує 20-річний ювілей

Восьмого листопада у конференц-залі Львівського Палацу мистецтв відбудеться урочисте святкування 20-літнього ювілею видавництва «Свічадо», на яке запросили Блаженнішого Любомира Гузара. Про це у коментарі „Гал-info” повідомила маркетолог видавництва „Свічадо” Надія Сьомко.
„Проведення святкування заплановане у формі театралізованої вистави, де будуть включені виступи різних гостей. Ми плануємо, що в гостях у нас будуть представники різних видавництв, деякі автори книг, які ми видавали, Архієпископ Львівський Ігор Возняк та глава УГКЦ Любомир Гузар”, – розповіла Надія Сьомко.
За роки своєї діяльності видавництво „Свічадо” видало понад 750 книжок загальним тиражем 3,5 мільйони примірників. Спектр літератури широкий: релігійні, філософські, психологічні видання, молитовники, науково-популярні праці, літературно-художні та мистецькі видання.
Також широко представлена тематика приготування до подружнього життя, сім’ї та виховання дітей. Цього року “Свічадо” започаткувало дві нові серії: “Пізнай себе” та “Порадник для батьків”. Для дітей щомісяця виходить журнал “Зернятко”, а для підлітків – “Сто талантів”.
Нагадаємо, що видавництво було засноване у 1987 році з ініціативи українських студентів Люблінського католицького університету в Польщі. З 1992 року видавництво перенесли до Львова. Свою діяльність видавництво веде при монастирі Студитського Уставу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ