Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські БЮТівці вимагають від нашоукраїнців засудити дії „Нашої України” у Верховній Раді

Львівські БЮТівці звернулися до керівництва Львівської обласної організації НСНУ з вимогою засудити дії своїх однопартійців, що проголосували за відставку Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради України. Про це йдеться у заяві ЛОО ВО „Батьківщина”, повідомляє прес-служба ЛОО „Батьківщина”.
„Голосування про відставку Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради України розставило всі крапки в тривалій дискусії між БЮТ та «Нашою Україною» хто ж насправді зрадив ідеали Майдану та ініціював розвал демократичної коаліції. …
Львівська обласна організація ВО «Батьківщина» та фракція БЮТ у Львівській облраді рішуче засуджує зрадницькі дії представників «Нашої України» у Верховній Раді України.
Ми звертаємося до керівництва Львівської обласної організації НСНУ, керівників всіх обласних організацій партій, які сьогодні входять до БНУНС, а також до депутатів-нашоукраїнців рад всіх рівнів Львівщини зайняти державницьку позицію та засудити дії своїх однопартійців.
Ми вимагаємо від членів Президії Львівської облради ухвалити спільне звернення до Президента України Віктора Ющенка та народних депутатів, членів фракції «Наша Україна» із вимогою припинити будь-які стосунки з регіоналами та комуністами та відновити демократичну більшість в парламенті”, - йдеться у заяві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ