Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські бютівці знайшли винного – Садовий

Перемога у Львові Віктора Ющенка ще раз довела, що Львів завжди був специфічним містом. Про це у коментарі Гал-інфо заявив голова фракції БЮТ у Львівській міській раді Юрій Гудима.

 

«За Ющенка голосували, бо «він українець». Я не маю нічого проти, але як президент України, який мав такий високий рівень підтримки в народі, він міг зробити більше, провести більш масштабні реформи», – каже Гудима.

 

Водночас, додав він, Юлія Тимошенко зробила для Львова дуже багато. Це і цілодобове водопостачання, і дороги, і підготовка до Євро-2012. Однак львів’яни були недостатньо поінформовані про це. «Наш міський голова відомий піарщик, і, виходячи на телебачення, він всюди заявляв, що це його заслуга, хоча насправді все це зробив Кабмін», – зауважив бютівець.

 

Юрій Гудима зазначив, що вибори Львові відбулися демократично, кожен мав можливість проголосувати так, як вважав за потрібне і додав: «Ми дякуємо виборцями Тігіпка, і Яценюка, але в другому турі львів’яни повинні думати, які пріоритети розвитку країни обирати: чи європейський шлях, чи президента, який мав дві судимості».

 

За словами керівника фракції, регіонали, будучи в опозиції, спромоглися лише критикувати, і жодного альтернативного шляху розвитку країни не запропонували.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ