Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські депутати готові захищати будь-якого казнокрада, якщо він є членом їхньої партії, – ПР

Львівська облрада показала не свою європейськість, а дрімучий правовий нігілізм, заснований на принципі клановості. Про це заявив народний депутат, перший заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи спробу львівських депутатів надати розслідуванню Генпрокуратурою зловживань уряду Тимошенко політичного забарвлення. Про це повідомила прес-служба ПР.

Михайло Чечетов переконаний в тому, що боротьба нинішньої влади з корупцією не має політичної складової. "Дії нинішньої влади щодо подолання корупції в країні і залучення до відповідальності тих чиновників, які ще зовсім недавно плутали державну скарбницю зі своїм особистим гаманцем, зустрічає опір. В надії уникнути відповідальності чиновники намагаються переконати суспільство, що дії правоохоронних органів мають суто політичний підтекст", - заявив народний депутат.

Перший заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів висловив жаль з приводу політичної зашореності деяких органів місцевого самоврядування, які замість того, щоб займатися вирішенням проблем міста чи області, займаються політиканством.

"Чим, цікаво, займалася Львівська облрада, яка сьогодні заявляє про політичні переслідування лідерів опозиції, коли через затягування будівництва футбольного стадіону під загрозою опинилося проведення в Україні ЄВРО-2012?", - задається питанням політик.

Михайло Чечетов упевнений, що Львівській облраді слід більше уваги приділяти питанням розвитку економіки області, вирішення проблем водо- та газозабезпечення регіону, а не обслуговування "Батьківщини".

За його словами, прийнята Львівською облрадою заява продемонструвала всім львів'янам, хто з депутатів готовий покривати корупцію, захищаючи партійний мундир.

"Намагаючись обілити свого партійного лідера і поливаючи брудом нинішню владу, львівські політики показали своє справжнє розуміння демократії. На догоду своїм партійним інтересам вони сьогодні готові захищати будь-якого казнокрада, якщо він є членом їхньої партії", - заявив Михайло Чечетов. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ