Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Львівські депутати і КРУ з’ясовуватимуть, куди пішли гроші, виділені на нові робочі місця

КРУ та депутати спільно з’ясовуватимуть виконання Програми створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення Львівської області. Про це стало відомо сьогодні, 4 лютого, під час засідання постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень Львівської обласної ради .

Програма створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення Львівської області передбачала створення робочих місць в рамках загальнодержавної програми. Згодом було змінено назву програму, до якої додали "для забезпечення зайнятості населення вугледобувних регіонів".

Михайло Блавацький повідомив, що одне робоче місце, згідно з програмою коштує 100 тис грн. Державні кошти йшли структурі, яка виграла тендер. Цю програму Львівська ОДА представляла влітку 2010 року. Тоді нею займалася екс-заступниця голови львівської ОДА Ліляна Гримська.

Михайло Блавацький повідомив, що згідно з всіма тими звітами, які комісія отримала станом на вчора( 3 лютого), на 2010 -2011 роки було заплановано створити ТЗОВ "Дюна Вест" - 40 робочих місць, Жовківське лісове господарство - 110, "Галицька здоба" - 43, що разом - 193 робочі місця. За 2010 рік треба було створити 70 робочих. Це "Дюна" - 15, Жовківське лісове господарство - 50 і «Галицька здоба» - 5. Програму недовиконали на 39 місць, але витратили 6 млн грн.

"Коли ми почали цим процесом цікавитися, то робочих місць не було стільки створено", - зауважив Михайло Блавацький.

На засіданні був присутній керівник КРУ у Львівській області Юліан Дзямба. Він запропонував депутатами створити спеціальну робочу групу, до складу якої увійде й представник КРУ для перевірки фактів порушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ