Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські депутати не знають про приїзд столичної делегації для вирішення ситуації з ФК «Карпати»

Депутати міської ради нічого не знають про приїзд до Львова столичної комісії для розв’язання ситуації навколо стадіону «Україна». Про це «Гал-info» повідомив депутат міської ради, член фракції «Пора», голова комісії по створенню ВАТ «Народна команда» на базі ФК «Карпати» Юрій Кардашевський.

  Юрій Кардашевський зазначив, що питання стадіону «Україна» мала розв’язати  комісія по створенню ВАТ «Народна команда», зокрема, питання майнового комплексу футбольного клубу «Карпати», адже, згідно з документацією, поля навколо стадіону не належать власне самому стадіону.
 Як зазначив Юрій Кардашевський, комісія, яку він очолював, мала визначити, що мало належати до майнового комплексу стадіону «Україна» і здати його в оренду «Карпатам» на 10 років. «Проте Андрій Садовий вирішив віддати стадіон в оренду на 5 років, відмовившись від своїх попередніх обіцянок. Але на це не погодились уболівальники і підняли протест, при цьому зробивши велику помилку, адже вони поставили ультиматум», – сказав голова комісії.
 Юрій Кардашевський  також зазначив, що йому невідомо, для чого створювалась його комісія, адже, по суті, вона нічого не вирішувала.
 Нагадаємо, що сьогодні з робочим візитом у Львові перебуватимуть міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, народний депутат України від фракції БЮТ Микола Томенко та президент Професійної футбольної ліги Равіль Сафіулін, які вивчатимуть ситуацію навколо стадіону «Україна» та футбольного клубу «Карпати». За попередньою інформацією, делегація сьогодні  матиме зустріч з головою ЛОДА Петром Олійником та почесним президентом футбольного клубу „Карпати” Петром Димінським.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ