Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські депутати пропонують скасувати плату за паркування у вихідні

Учора, 18 лютого, під час сесії Львівської міської ради депутати фракції «Пора» запропонували скасувати у Львові плату за паркування у вихідні. В своїй заяві вони наголошують, що збір коштів за паркування є одним із джерел доходів міського бюджету, але перш за все, це є обмежувальний захід, який спрямований впорядкувати рух транспорту, особливо у центрі міста.

 

Депутати зазначають, що збір коштів за паркування у будні дні повністю відповідає інтересам міста та суб’єктів господарювання у цій сфері, але у вихідні міська влада повинна створити додаткові сприятливі умови для приваблення гостей та туристів.

 

Окрім плати за паркування у вихідні, депутати також пропонують ліквідувати зону паркування та забезпечити вільний доступ на вул. Шевську та площу Яворського до закінчення реконструкції та ремонту готелю «Леополіс».

 

«Ми пропонуємо дати протокольне доручення департаменту економічної політики підготувати до 1 березні проект ухвали міської ради щодо скасування плати за паркування у вихідні у центрі Львова та подати на розгляд міської ради на наступне пленарне засідання», - йшлось в заяві.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ