Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські депутати розробили Програму антитерористичних заходів у м. Львові на 2008-2012 рр.

У рамках підготовки до Євро-2012 Львівська міська рада розробила Програму антитерористичних заходів у місті Львові на 2008-2012 роки. Сьогодні депутати затвердили її на сесії Львівської міськради.
Відповідно до цієї програми відтепер до роботи з підготовки Львова до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу-2012 долучаться силові структури області, а саме – УСБУ у Львівській області, ГУ МВСУ у Львівській області, ЗРУ ДПСУ, ЗОК тощо.
Ця програма є складовою поетапного виконання розпорядження Президента України „Про антитерористичне забезпечення підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу-2012”.
Програма антитерористичних заходів у місті Львові на 2008-2012 роки передбачає регулярне проведення силовими структурами профілактичних заходів з протидії незаконному обігу зброї, вибухових речовин, ввезенню у Львівську область засобів ураження шляхом контрабанди та проникненню шляхом незаконної міграції осіб, причетних до терористичних угрупувань. У програмі також передбачено, що квартальне проведення спільних тактико-спеціальних занять і тренувань на спортивних об’єктах спецпідрозділами силових відомств. На цих заняттях відпрацьовуватимуть окремі питання і фрагменти антитерористичних операцій (ведення переговорного процесу, здійснення блокування та оточення, проведення оперативно-слідчих та фільтраційних заходів). На виконання програми передбачено придбання транспортних засобів на суму 500 тисяч грн - з міського бюджету.
Як зазначив голова комісії з питань депутатської діяльності та законності ЛМР Ігор Микитин, Програма антитерористичних заходів у місті Львові на 2008-2012 роки передбачає «що ми повинні підготувати місто до Євро-2012 не тільки разом з міліцією та внутрішніми військами, а й зі Службою безпеки, оскільки Львів – прикордонне місто». За його словами, в Україні не було надзвичайних терористичних актів – це пов’язано з роботою, що проводиться СБУ із запобігання скоєння цих терористичних актів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ