Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські депутати, в яких розчарувалися виборці

Сьогодні, 16 січня, керівник Соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович під час прес-конференції назвав депутатів, які не підвердили своїх результатів на виборах 2010 року.

За його словами, свій рейтинг на виборах до Львівської обласної ради не підтвердив депутат від «Фронту Змін», голова комісії культутри Орест Шейка.

«Свіжий досвід балотування в окрузі має Орест Шейка (Фронт Змін), за якого на виборах до обласної ради 2010 проголосували 9% виборців мажоритарного округу №1. Згідно з даними соціологічного опитування, депутат тепер отримав лише 6%. Це питання яке повинна вирішувати партія, що у Львові має 16% підтримки», – зазначив Олексій Антипович.

Окрім того, й сам лідер обласного осередку «Фронту Змін» Степан Кубів також має досить низький, як на лідера партійного осередку, показник – 8,8%.

Натомість їх колега, депутат-однопартієць Юрій Підлісний, за словами соціолога, зумів підтвердити з місцевих виборів свій потенціал. На місцевих виборах його підтримали 8% виборців, а тепер за нього готові проголосувати 6,4%.

Повністю підтвердив свій рейтинг лідер місцевого осередку партії УДАР Ярослав Гінка. Соціолог вважає, що він має найбільше шансів залучити на свою користь виборців партіїДля 92% прихильників УДАРу він є електорально привабливим кандидатом.

Олексій Антипович також наголосив на низькій підтримці кандидата від «Свободи» Пилипа Пилипенка (депутат Львівської облради), який з результатом 27% виграв вибори до обласної ради у 2010 році на мажоритарному окрузі №1 (куди входили і Франківський і Галицький райони), а наразі має підтримку лише на рівні  8%.

Депутат «України Соборної» Віра Лясковська, яка перемогла в тому окрузі у 2010 році під час виборів до Львівської міської ради нині набирає 3,7% підтримки виборців.

На окрузі № 4 не виправдовує сподівань виборців ще один свободівець – депутат Львівської облради Ярослав Мудрий. Він в 2010 році отримав 16% підтримки, а зараз має лише 8,2%.

Довідка.

Аудиторія дослідження: населення міста Львова та Пустомитівського районувіком від 18 років і старші. Вибіркова сукупність: 2400 респондентів. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (facetoface). Помилка репрезентативності: для округу на 600 респондентів – для значень близьких до 50% похибка становить не більше 4%, для значень близьких до 25% - не більше 3,5%, для значень близьких до 10% - не більше 2,4%; для перезваженого масиву по Львову на 2200 респондентів – для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,1%, для значень близьких до 25% - не більше 1,8 %, для значень близьких до 10% - не більше 1,3%;

Терміни проведення: 10-25 грудня 2011 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ