Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські десантники за два дні здійснили 600 стрибків

Протягом двох днів відповідно до плану стрибків військовослужбовці 80-го окремого аеромобільного полку 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України виконали 600 стрибків з парашутом на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині, повідомив прес-секретар 13 армійського корпусу Віктор Шубец.

Забезпечував стрибки з парашутом вертоліт Мі-8 7 окремого полку армійської авіації 13-го армійського корпусу під керівництвом командира екіпажу пілота 2-го класу майора Олександра Бала.

Як зазначив командир полку полковник Віктор Колачинський, основна увага особового складу під час виконання стрибків звертається на дотримання заходів безпеки.

«Планується, що до кінця тижня воїни-аеромобілісти здійснять ще більше 300 стрибків з парашутом», – зазначив полковник Віктор Копачинський.

До заходубуло залучено понад 300 осіб особового складу аеремобільно-десантного батальйону 80-го окремого аеромобільного полку. Поруч з військовослужбовцями строкової служби стрибки з парашутом виконоли офіцери, прапорщики та військовослужбовці служби за контрактом на рахунку яких сотні подібних стрибків та практичний досвід набутий під час виконання завдань у миротворчих місіях.

Також протягом цього тижня військовослужбовці 80-го окремого аеромобільного полку на Міжнародного центру миротворчості та безпеки виконують вправи стрільб з штатного озброєння та стрілецької зброї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ