Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівські діти з вадами зору відвідають музей Михайла Дзиндри

Для дітей з вадами зору організували відвідини музею сучасної скульптури Михайла Дзиндри в Брюховичах. Участь в екскурсії візьмуть учні з школи-інтернату №100 для сліпих дітей і детей з вадами зору. Поїздка відбудеться в суботу, 19 листопада, повідомила пре-служба Львівської міської ради.

Під час екскурсії діти зможуть відчути на дотик абстрактні скульптури та рельєфні портрети, послухати історії про створення скульптур та їх творця – Михайла Дзиндру.

За словами організаторів, дітей супроводжуватимуть 6 волонтерів з Інституту Громадського Лідерства. Після екскурсії волонтери проведуть час з дітьми за іграми та розмовами, поділяться спільними враженнями.

Поїздка здійснюється за сприєння ЛМГО «Генерація плюс».

Нагадаємо, що першою екскурсією в рамках благодійного проекту була подорож до музею-садиби Івана Франка в с. Нагуєвичі, яка відбувалася 22 травня 2011 року. Діти були задоволені поїздкою, отримали багато хороших вражень та змогли відчути себе повноцінними членами суспільства.

Метою акції є надати можливість дітям познайомитися з культурною спадщиною рідного краю, краще пізнати його історію та особливості, відчути повноту життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ