Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські дитячі бібліотеки запрошують школярів та журналістів на пізнавальні заходи

Завтра, 5 липня, об 11.00 год. у приміщенні  Центральної дитячої бібліотеки для дітей по вулиці Окуневського, 3, в рамках програми літнього читання  “Книжкові острови на планеті “Літо”, відбудеться комплекс заходів для дітей. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

Взяти участь у різноманітних конкурсах, іграх, змаганнях діти дошкільного та шкільного віку матимуть змогу протягом усього літа., Організовує для школярів  та  дошкільнят цікаві розважальні заходи - Централізована бібліотечна система для дітей у місті Львові, яка об’єднує 17 бібліотек-філіалів.
В рамках заходу, у відділі мистецтв ЦБА, з метою пізнання історії та культури різних країн світу, буде проведено віртуальну мандрівку “Навколо світу за 90 днів”. Цього разу діти відвідають загадкову країну Єгипет, ознайомляться з її давньою та цікавою історією, пам’ятками архітектури. Також планують провести музичний марафон “Карооке у бібліотеці”. Для найменших читачів працівники бібліотеки проведуть читання казок з коментарями та вікторину, та рухливі ігри
Про роботу Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова розповідає заступник директора ЦБС Валентина Мартинова: “Протягом всього року ми намагаємося залучити до читання книжок якомога більше дітей, організовуючи їм різноманітні конкурси, вікторини, забави. Сьогодні у мережі Центральної бібліотечної системи знаходиться 17 дитячих бібліотек, які обслуговують 52 тис. дітей. Цього року на придбання книжок з міського бюджету було виділено 71, 4 тис. грн. Хоча ця сума немаленька, але для нашої мережі бібліотек, звичайно, недостатня, оскільки середня ціна дитячої книжки становить 10-11 грн. Тому ми не завжди можемо задовольнити попит наших читачів. Ми з вдячністю приймемо фінансову чи допомогу книгами всіх людей доброї волі, чиї імена поповнять список меценатів.”

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ