Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські гандболістки наступного вікенду проведуть свою першу зустріч у цьому році

19-20 січня в гості до «ЛНУ Галичанка» в межах четвертого туру другого етапу національного чемпіонату приїде команда “Дончанка”, яка цього сезону дебютувала в Суперлізі України. Перший матч відбудеться 19 січня, початок о 19.00, другий – 20 січня, початок об 11.00. Обидві гри відбудуться на майданчику ПС «Будівельник». Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі команди.
Суперник «ЛНУ Галичанка» «Дончанка», як зазначили у прес-службі, хоча й посідає третє місце з кінця в турнірній таблиці, заробила собі репутацію найбільш незручного суперника в чемпіонаті України. Не маючи власної гандбольної школи, вона зібрала під своїми знаменами досвідчених гравців із різних міст, від послуг яких свого часу відмовилися інші клуби. З різницею лише в один м’яч він поступився головним претенденткам на бронзові нагороди чемпіонату „Податковій Академії” (Ірпінь). Щобільше, донеччанки були дуже близькими до того, щоб перемогти київський „Спартак”. Окрім того, команда підсилилась ще кількома гравцями і до нашого міста приїде у всеозброєнні. Серед тих, кого слід найбільше побоюватись і кого, можливо, знадобиться взяти під опіку, висока на зріст, шульга Зоя Гордєєва.
«ЛНУ Галичанка» відновила тренувальний процес третього січня. Щоправда, через хворобу ненадовго вибули із строю кілька гравців основного складу, зокрема Шимкуте, Тимошенкова, Дунчак, Ващук, Хрістенко. Туркало ще не повністю відновилась після ушкодження коліна, яке вона дістала в матчі з тернопільською командою „Економ Університет-Енерго”. Валерія Тищенко запевнила, що не стане випускати травмованого гравця на майданчик, якщо існуватиме хоча б найменша імовірність зашкодити його здоров’ю. А головною зброєю проти досвіду суперниць повинні стати молодечий запал і швидкість гандболісток „ЛНУ Галичанки”.
 «З особливим трепетом очікую на приїзд „Дончанки”. В її складі зараз виступають гандболістки, з якими я сама колись грала в “Моторі” Лариса Кузьменко і Віта Луткова. Також до донецької команди приєдналася Анна Якова, з якою ми виступали за “Галичанку”. А досвід в гандболі має дуже велике значення. Утім, вікові спортсменки завжди мають не заліковані травми і наша команда фізично повинна бути сильнішою за суперниць. І тому навіть в ослабленому стані ми зобов’язані перемогти „Дончанку”, – розповіла головний тренер СК «ЛНУ Галичанка» Валерія Тищенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ