Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Львівські хокеїсти подарували свято дітям Ново-Милятинського сиротинця

Хокейний клуб «Леви» провів майстер-клас для дітей з Ново-Милятинського сиротинця. Після ранкового тренування у гості до львівських хокеїстів на льодову арену у місті Новояворіськ приїхало з десяток діток різного віку. Разом з хокеїстами дітвора вчилася кататися на ковзанах, ознайомлювалася з тонкощами хокейної гри та оглянула комплекс льодової арени у Новояворівську, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Для дітей це було перше безпосереднє знайомство з хокеєм. Раніше цей вид спорту вони бачили лише на екранах телевізорів. І поки дівчата насолоджувалися катанням на ковзанах, молоді хлопці, вийшовши на лід, почали задумуватися над майбутньою кар’єрою хокеїстів. До цього їх спонукав приклад  мужніх та наполегливих львівських «Левів».

«Така акція є першою в історії нашого клубу, але ми з хлопцями підтримали таку ініціативу наших фанатів і плануємо що, це стане доброю традицією» , – зауважив капітан ХК «Леви» Дмитро Гнітько.

«Дуже дякуємо керівництву та хокеїстам хокейного клубу «Леви», які запросили наших вихованців так весело провести час під час новорічних свят. Цього найбільше не вистачає дітям,  кудись виїхати, з кимось провести час, за рік за межі сиротинця ми виїджаємо не більше 4-ох  разів. Та і коли вдається кудись поїхати , то це ми робимо  поодинокими групами  по 5-6 чоловік, а тут одразу  усім нашим сиротинцем нам вдалося виїхати в Новояворівськ», -  розповів директор сиротинця пан Ігор.

Дітки з посмішками  на обличчі та з гарними враженнями покидали Льодову арену.  І насамкінець малеча побажала своїм новим улюбленцям  тільки перемог у їх нелегкій хокейній справі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ