Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські хулігани розбили кілька скриньок учасників акції «Пробіг заради дітей» та викрали з них гроші

708 гривень 50 копійок вдалося зібрати учасникам Всеукраїнського благодійного проекту «Пробіг заради дітей» із благодійних скриньок, які були встановлені у Львові в рамках акції у закладах громадського харчування, аптеках, магазинах, — про це сьогодні, 20 жовтня 2006 року, під час прес-конференції повідомив координатор проекту Андрій Максимович.

За його словами, з чотирьох скриньок, які були розміщені у мережі піцерій «Піраміда» та скриньки у «Хіт-кафе» учасники зібрали 254 грн 50 коп, а у скринці кафе «Цукерня» виявилося 454 гривні. Щоправда, власники цих закладів відкрили скриньки самотужки, без дозволу організаторів акції через те, що, мовляв, не було місця для збереження скриньок.
Андрій Максимович також розповів, що у деяких закладах хулігани розбили скриньки і вкрали гроші. Зокрема, такий випадок стався у аптеці «Ваша аптека».
Нагадаємо, 11 квітня 2006 року від російського кордону з міста Луганськ стартував Всеукраїнський благодійний марафон «Пробіг заради дітей», метою якого є привернути увагу суспільства до проблем соціальної відповідальності шляхом збору коштів для міських та обласних пологових будинків Львівщини. Завершився пробіг 14 травня у Львові.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ