Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські „Карпати” нарешті отримали від Садового запрошення укласти договір щодо оренди „України”

ФК «Карпати» вже отримали від Львівської міської ради офіційну пропозицію укласти договір оренди стадіону „Україна”. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Дедишин.
 За словами Дедишина, офіційна пропозиція укласти договір зі списком необхідних документів від міської ради Львова на адресу „Карпат” вже надійшла. У свою чергу футбольний клуб вже почав готувати документи, аби завтра чи післязавтра передати їх у міську раду.
Нагадаємо, минулого тижня управління комунальної власності Львівської міської ради звернулося до ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати» з пропозицією у встановленому порядку укласти договір оренди з Львівською міською радою.
Для цього «Карпатам» потрібно було звернутися у відділ адміністративних послуг Львівської міської ради з заявою про укладання договору та надати у встановленому порядку необхідні документи. Перелік документів затверджений рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 12 травня 2006 року № 638.
«Ми скерували футбольному клубу пропозицію з переліком усіх необхідних документів про укладання договору оренди з Львівською міською радою на виконання ухвали сесій міської ради «Про надання пільг ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати» та керуючись попереднім договором оренди. Договір оренди буде укладено за типовою формою договору оренди», – повідомив начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Євген Климкович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ