Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські комуністи і регіонали вкотре виступили проти зрівняння в правах ветеранів Великої вітчизняної війни і вояків ОУН-УПА

Сьогодні, 26 липня, на Пагорбі слави, що на вул. Пасічній відбувся мітинг, організований з нагоди 62-ї річниці визволення Львова від фашистської окупації. Участь у мітингу взяли соціалісти, комуністи і члени Партії регіонів.
Перший секретар Львівського міського комітету Компартії України Віктор Молдован зачитав резолюцію, у котрій від імені тих, хто зібрався на мітинг, висловив протест щодо запропонованого Кабінетом Міністрів України законопроекту про урівняння в правах ветеранів Великої вітчизняної війни та вояків ОУН-УПА. Він закликав відхилити запропонований законопроект.
Основні гасла, що майоріли на прапорах: «Воїнам – визволителям м. Львова – слава», «Програма антикризової коаліції - вихід із глибокої політичної та соціально-економічної кризи!». Член Партії регіонів Микола Кулик закликав всі політичні сили приєднатися до них і створити широку коаліцію для об’єднання всієї України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ