Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські комуністи вшанувати пам’ять загиблих у ІІ світовій війні

Львівські комуністи відсвяткували День перемоги — 9 травня — покладанням квітів та мітингами біля меморіалів, де поховані солдати ІІ світової війни, — повідомив «Гал-info» голова ЛОК КПУ Олександр Калинюк. Зокрема, за його словами, члени Компартії поклали квіти до Монументу слави, що на вул. Стрийській, а також до могили героя Радянського Союзу Миколи Кузнєцова, який похований на Марсовому полі, що на вул. Мечникова. На цих монументах комуністи також провели свої мітинги.
Закінчили ж святкування Дня перемоги члени Комуністичної партії на Пагорбі слави, що на вул. Пасічній. Як зазначив Олександр Калинюк, до Пагорба слави члени КПУ пройшли пішою ходою вулицями Котика-Личаківською-Пасічною.  Як запевнив голова ЛОК Компартії, мітинги комуністів зібрали приблизно 1 тис. 500 осіб.
«Львів’яни не забули подвигів своїх предків і завжди охоче вшановують пам’ять загиблих у війні. Натомість влада області, очевидно, зовсім забула про День перемоги, адже на жодній установі та будинку не було державних прапорів», — наголосив Олександр Калинюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ