Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські комуністи звернуться в прокуратуру

Львівський міський осередок КПУ висловив обурення за незадовільнення заявки щодо проведення мітингу – святкування 91 жовтневої революції. Як розповів перший секретар Львівського обласного осередку КПУ Олександр Калинюк, зявку подавали від 3 юридичних осіб, а рішення суду про її незадоволення прислали лише двом.
„Наш осередок не діяв би проти законів України, але ми не отримали відмови, тому вважаємо вчорашній мітинг цілком законним”, - говорить Калинюк.
У Львівському осередку КПУ планують звернутися з цим питанням до прокуратури, адже рішення суду було прийняте о 4 годині ранку.
Комуністи висловили обурення що їм забороняють проводити різноманітні акції, зокрема Марш миру, який хотіли провести ветерани Великої вітчизняної війни, цей захід проводився в рамках програми ООН про вшанування героїв ІІ світової війни і його відміна була цілком нелогічною.
Нагадаємо, учора зранку Львівський окружний адміністративний суд виніс постанову, якою було заборонено проводити свої акції біля Монументу слави у Львові ВО «Свобода», Комуністичній партії України та Українській партії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ