Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські контролери тепер ходять в супроводі міліції

ЛКП «Львівелектротранс» запросило до співпраці працівників органів правопорядку, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Упродовж тижня на перевірки з обілечування пасажирів електротранспорту разом із контролерами виходили працівники міліції. Із кожного районного відділення було виділено по три особи. Відтак,  щодня на електротранспорті працювало по дев’ять міліціонерів у першу та другу зміну.

 

На прохання адміністрації «Львівелектротрансу» рішення про підсилення бригад контролерів прийняли у Львівському міському управлінні міліції після серії серйозних конфліктів з контролерами підприємства, спровокованих безбілетними пасажирами.

 

«Поява в салонах трамваїв і тролейбусів працівників у міліцейській формі відразу дала свої результати, – говорить начальник служби контролю ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Король. – Пасажири перестали розмахувати перед контролерами фальшивими посвідченнями та грубіянити контролерам, безбілетники відмовилися придумувати неймовірні історії в своє виправдання, натомість почали справно сплачувати штраф
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ