Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські котельні забезпечать резервними джерелами енергії

Учора, 18 лютого відбулась нарада за участю представників ВАТ „Львівобленерго” та ЛМКП „Львівтеплоенерго” щодо підвищення надійності електропостачання котелень та індивідуальних теплових пунктів. Учасниками наради прийнято рішення привести схеми електропостачання котелень у відповідність до 2 категорії надійності згідно з вимогами чинного законодавства, які передбачають резервне джерело живлення. Про це повідомили у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

 

Робота проводитиметься поетапно, в першу чергу будуть облаштовуватись схеми електропостачання котелень у відповідність до 2 категорії надійності, які мають пріоритетне значення.

 

По кожному об’єкту буде прийматись окреме технічне рішення, згідно з яким будуть розроблені та видані технічні умови, попередньо обговорені та погоджені обома сторонами.    

 

Аналогічні заходи будуть здійснені і щодо електропостачання індивідуальних теплових пунктів у окремих будинках.

 

Таким чином вдасться зменшити перерви в електропостачанні котелень, які забезпечують теплом мешканців Львова і буде знята соціальна напруга, пов’язана з аварійними ситуаціями в електромережі.

 

Колеги-енергетики домовились про подальшу співпрацю, яка забезпечить якісно новий рівень надання послуг мешканцям міста як з тепло-, так і електропостачання.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ