Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівські ковалі подарують Високому Замку лавочку на викуваних левах

Всеукраїнський фестиваль ковальства „Залізний лев-2007” проходитиме у Львові 12-14 жовтня на площі за музеєм Арсенал. До Львова приїдуть майстри ковальської справи із Донецька, Дніпропетровська, Чернівців та інших областей України, а також із Польщі, Білорусі, Голландії, Німеччини та Словаччини. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив керівник оргкомітету фестивалю Орест Івасюта.
 „На фестивалі будуть представлені виставки учасників, а також виставка кованих виробів із старого металу. Можливо, будуть продавати якісь сувеніри – невеличкі ковані вироби”, – розповів Орест Івасюта.
Він зазначив, що цьогоріч для парку „Високий замок” львівські ковалі готують подарунок: лавочку „Для закоханих пар” на двох викуваних левах.
„Другим нашим подарунком для міста буде модель пам’ятного знака УПА, який ми зробили для відзначення 65-річчя від створення УПА. Всі учасники фестивалю візьмуть участь у проекті „Кована бруківка”. Композиції митців ковальської справи на будь-яку тематику будуть укладати у якійсь частині дороги у місті”, – розповів Орест Івасюта.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ