Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські «Леви» вдома приймають столичний «Беркут»

Львівські «Леви» сьогодні, 10-го січня, у рамках першого туру п’ятого кола регулярної першості Професійної хокейної ліги на своєму майданчику у Новояворівську зіграють з київським «Беркутом». Стартовий свисток про початок зустрічі на Льодовій Аренірозпочнеться о 19:00, повідомила прес-служба ХК «Леви».

Два дні тому «Беркут» у драматичному столичному дербі з «Соколом» зумів вперше у поточному сезоні обіграти лідера регулярної першості. Щоправда, зробили це підопічні Дмитра Марковського лише в серії післяматчевих булітів (основний час і овертайм сильнішого не виявили – 3:3). Тим не менше, вболівальники разом з гравцями,тренерами та керівництвом клубу щасливі від того, що їм нарешті вдалося перервати програшну серію в іграх з найтитулованішою командою країни.

Зрозуміло, що й сьогодні, у грі з львівськими «Левами», київські хокеїсти також розраховують на перемогу. Тим більше, що з одного боку перед ними стоїть завдання виступити якомога краще у регулярній першості, а з іншого – нинішній суперник надто невдало виступає вже доволі тривалий період часу.

Втім, наші хлопці не мають наміру без боротьби віддавати турнірні очки «Беркуту». Більше того, «Леви» просто таки горять бажанням реабілітуватися після поразки в останньому матчі від «Харківських Акул» як перед своїми вболівальниками, так і перед керівництвом клубу та Львівського автобусного заводу, який опікується командою. Та й загалом напевно вже давно прийшов час львів’янам перервати чорну смугу… Так що сьогоднішня гра обіцяє бути напрочуд запеклою і видовищною.

Зазначимо, що в чотирьох попередніх іграх «Леви» зуміли відібрати у «Беркута» лише одне турнірне очко, коли в матчі першого кола, який відбувся 28-го вересня у Новояворівську, поступилися лише в овертаймі – 1:2. В подальшому кияни тричі вигравали в основний ігровий час – 6:4, 5:0 і 4:2.

Додамо, що як завжди, для мешканців Львова ХК «Леви» спільно з Львівським автобусним заводом, який опікується командою, організовує виїзд на гру до Новояворівська. Автобус від прохідної ЛАЗу (вул. Стрийська, 45) відправляється о 17:15 (збір о 17:00). Автобус доставить вболівальників прямо до Льодової Арени у Новояворівську, а по завершенні гри привезе назад у Львів. З питаннями стосовно поїздки можна звертатися за телефоном 067-35-88-534. Додамо, що проїзд автобусом – безкоштовно, а вартість квитка на гру – 20 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ